ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος είναι ο Dr. Πέτρος Ε. Πετρόπουλος, Αγγειοχειρουργός, Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική στη Μεγάλη Βρετανία και υπηρέτησε ως επιμελητής Αγγειοχειρουργός στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Sheffield επί σειρά ετών.

Το Ιατρικό Κέντρο διαθέτει πλήρες Αγγειολογικό εργαστήριο αναίμακτων μεθόδων ελέγχου και διάγνωσης των αγγειακών παθήσεων. Οι συντηρητικές μέθοδοι θεραπείας (Σκληροθεραπεία, κλπ.) εξακολουθούν να εφαρμόζονται με επιτυχία και πρωτοπορούμε στην εφαρμογή νέων επαναστατικών θεραπευτικών μεθόδων (PhotoDerm) με θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπισή τους.

 

Οι Αγγειακές παθήσεις που χρειάζονται χειρουργική αντιμετώπιση, γίνονται σε σύγχρονες ιδιωτικές Νοσηλευτικές μονάδες, πάντα προς όφελος του ασθενούς και με άριστα αποτελέσματα.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που αφορούν τις παθήσεις των φλεβών (κιρσοί) γίνονται σε βάση μιας ημέρας νοσηλείας με περιοχική αναισθησία και με πολύ μικρές τομές (stab avulsion) για άριστα κοσμητικά αποτελέσματα.

Στον τομέα των Αρτηριακών Παθήσεων όπως χειρουργική των Καρωτίδων, Ανευρυσμάτων Κοιλιακής Αορτής, Αποφρακτικής Αρτηριοπάθειας εφαρμόζονται οι καθιερωμένες και διεθνώς αποδεκτές, μέθοδοι.

Η συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού είναι αδιάκοπη, για τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στον τομέα της Αγγειολογίας-Αγγειοχειρουργικής, που τα τελευταία χρόνια εξελίσεται ταχύτατα.