ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΛΕΒΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ

Το πρόβλημα των φλεβικών διαταραχών είναι από τα πλέον συνήθη . Περίπου το 30% του πληθυσμού έχει μικρά η μεγάλα φλεβικά προβλήματα . Η θεραπεία μερικές φορές είναι πολύ δύσκολη . Οι βασικοί παράγοντες που προκαλούν την νόσο συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά την θεραπεία έτσι ώστε οι υποτροπές είναι πολύ συχνές.

Η κληρονομικότης ,ένας απο τους βασικότερους παράγοντες των φλεβικών παθήσεων, η ορθοστασία, ορμονικές διαταραχές, τραυματισμοί, που προκαλούν τα προβλήματα αυτά συνεχίζουν και μετά την θεραπεία να επιδρούν πανω μας. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια θεραπευτική μέθοδο που να μπορεί να εφαρμόζεται εύκολα και συχνά αν χρειάζεται σαν συντήρηση. Ετσι αναπτύχθηκε η Σκληροθεραπεία, θεραπεία με σκληρυντικές ενέσεις.

 

- Η Σκληροθεραπεία έχει κλείσει πάνω από πενήντα χρόνια εφαρμογής και μόνο αυτό απαλλάσσει την μέθοδο από τις πολλές παρενέργειες και φοβίες που της αποδίδουν.

- Χρειάζεται εκπαιδευμένο Γιατρό στην μέθοδο και όχι απλά ειδικό στα Αγγεία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η μέθοδος εύκολη. Εχει δε την μεγάλη δυνατότητα να θεραπεύει και μικρές καθαρά αισθητικές διαταραχές.

- Δεν υπάρχουν κίνδυνοι ούτε παρενέργειες. Στο κέντρο μας έχουμε αναπτύξει ειδικό τμήμα σκληροθεραπείας απο 15ετιας. Από έτους βελτιώνοντας τις θεραπευτικές μας μεθόδους χρησιμοποιούμε την εξέλιξη των LASERS με την συσκευή PhotDerm VL/PL/HR.