Το Ιατρείο

Το Σύγχρονο Αγγειο Καρδιολογικό Κέντρο του ιατρού Παπαμιχαήλ Ανδρέα αποτελεί ένα από τα καλύτερα και αρτιότερα εξοπλισμένα ΑγγειοΚαρδιολογικά κέντρα στην Ελλάδα. Το 1986 ξεκίνησε να λειτουργεί σε ένα μικρό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, επεκτάθηκε και με τη διαρκή ανανέωση και επέκταση του εξοπλισμού του βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας.

 

Είναι το πρώτο Ιατρικό Κέντρο στην Ελλάδα που παρέχει τον θεραπευτικό συνδυασμό χειρουργικής θεραπείας, θεραπείας σκληρυντικών ενέσεων και PhotoDerm όπου είναι ο πληρέστερος στην εκτίμηση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων, όπου και ειδικεύεται.

Ο υπεύθυνος του κέντρου είναι ο κος Παπαμιχαήλ Ανδρέας, Ιατρός Καρδιολόγος, αριστούχος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Αγγειολογία στην Ελλάδα και Γαλλία.

Το ΑγγειοΚαρδιολογικό κέντρο επένδυσε και σε ανθρώπινο δυναμικό. Ειδήμονες Ιατροί και εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζουν και εγγυώνται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του στον τομέα της ΑγγειοΚαρδιολογίας.
Η επιτυχής πορεία του Κέντρου στην μακρά πορεία του, είναι ταυτισμένη με την επικοινωνία, με την προσωπική φροντίδα, τους πελάτες του και την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Ιατροί

Ο υπεύθυνος του κέντρου είναι ο κος Παπαμιχαήλ Ανδρέας, Ιατρός Καρδιολόγος, αριστούχος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Αγγειολογία-Φλεβολογία  στην Ελλάδα και Γαλλία.

Οι υπεύθυνοι των άλλων επί μέρους τμημάτων του κέντρου είναι :

- Ο κ. Πετρόπουλος Ε. Πέτρος, Αγγειοχειρούργος μετεκπαιδευτείς στην Αγγλία, υπεύθυνος για το Αγγειολογικό-Αγγειοχειρουργικό τμήμα.

- Η κα Γούπα  Παναγιώτα  ειδική Παθολόγος- Διαβητολόγος .

- Ο κ. Μπράνος  Δημήτριος, ειδ. Καρδιολόγος, υπεύθυνος εργαστηρίου Καρδιολογίας.

Το κέντρο επίσης υποστηρίζεται από δύο εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες και δύο γραμματείς.